Lisainfo viimastel päevad toimunud kompromisside leidmise kohta EKFL ja Kultuuriministeeriumi vahel seoses koondise kandidaatidega.

Head sportlased!

EKFL on eelnevate päevade jooksul olnud tihedas infovahetuses Kultuuriministeeriumiga ja püüdnud leida võimalusi, et kõik meie sportlased, kes omavad litsentsi, saaksid oma treeningutega jätkata.

Tänaseks on selgunud aga tõsiasi, et me ei saa algajaid lugeda koondise kandidaatideks, samuti ei loe me koondise kandidaatideks meie spordiala puhul lapsi. Saame aru, et see ei ole lohutuseks ühelegi entusiastile, aga soovime siinkohal välja tuua, et oleme sportlaste võimalustega paremas seisus kui paljud teised alaliidud.

 

Kui kellelgi on soov saada täpsemat ülevaadet Liidu poolt tehtud tööst ja panusest ning sportlaste eest seismisest, palume pöörduda sportlaskomisjoni poole, kellele on meie poolt edastatud meie Liidu sportlaste kaitseks kirjutatud meilivahetus Kultuuriministeeriumiga. Sportlaskomisjoni mailiaadress on sportlaskomisjon@kulturism.ee

 

Vaatamata kõigele püüame Liidu siseselt korraldada maikuus algajate võistluse, nii nagu korraldav liikmesklubi on teada andnud.