fbpx

Fitnessi sportlased nädalavahetusel võistlustules

Laupäeval, 21. oktoobril toimuvad Rootsis, Alingsas Põhjamaade meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis, kus eestlased osalevad kaheteistkümnendat korda. Võistlustel konkureerivad omavahel Eesti, Soome, Rootsi, Norra, Taani ja Islandi sportlased. Eestit esindavad bikiinifitnessis Helena Mang,  Maren Mändma  ja Betti Nigul bodyfitnessis Maria Jõela kulturismis Michael Peterson ning rannafitnessis Janno Uus ja Egert Oiov.

Laupäeval, 21. oktoobril toimub Roomas suur kulturismi ja fitnessi võistlus IFBB Diamond Cup Rome. Kavas on bikiinifitness, bodyfitness, rannafitness, wellness fitness, kulturism ja klassikaline kulturism. Eesti koondis on esindatud kahe bikiinifitnessi sportlasega Andra Vagur ja Mariliis Mia Topp

Manuses fotograaf Jüri Kartuli foto : Helena Mang Eesti Karikavõistlustel 2017 kevadel