Agne Kiviselg võitis Eesti meistrivõistlustel Liis Marian Toomse ees bikiinifitnessi absoluutkategooria

Pärnus 10. oktoobril toimunud Eesti meistrivõistlustel kulturismis ja fitnessis pakkus põneva võistluse bikiinifitnessi absoluutkategooria, kus mullune meister Agne Kiviselg edestas Lõuna-Eesti lahtiste karikavõistluste bikinifitnessi absoluutkarika võitjat,  Liis Marian Toomset.

Eesti meistriteks bikiinifitnessis tulid kuni 160-sentimeetriste naiste seas Irina Belonina, kuni 164-sentimeetriste naiste seas Marleen Talivätsing, kuni 169-sentimeetriste naiste seas Kiviselg, kuni 172-sentimeetriste naiste seas Toomse, üle 172-sentimeetriste naiste seas Kadri Tammoja ja ka masters’i seas Tammoja. Absoluutarvestuses oli Tammoja kolmas.

Juunioride bikiinifitnessis võidutsesid Talivätsing (sünniaasta 1997-1999) ja Lilija Utenko (2000-2004), juunioride bikiinifitnessi absoluutarvestuses Talivätsing.

Klassikalise kulturismi võitis Siim Veri, kulturismi Harri Indus ja juunioride kulturismi Andres Reitsnik. Rannafitnessi parim oli Ats Lahi ja juunioride rannafitnessi parim Andri Prii.

Bodyfitnessi võitis Tiia Kaare ja masters’i bodyfitnessi Esta Pilt. Fitmodel’i kategoorias läks meistritiitel Olga Sibanovale. Wellness’i uus Eesti meister on Ketlin Kuuskne ja masters’i wellness’i uus Eesti meister Galija Sattarova. Fitnessis võitis kuldmedali nii juunioridest kui ka täiskasvanutest Sofia Zapalova.

Klubidest võitis eskoha Sparta spordiklubi, järgnes HC Gym ja kolmandaks jäi Tallink Fitness.

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu president Ergo Metsla palus plaksutada kõigile osalejatele, sest nad on olnud selle aasta tõelised kangelased. „Hoolimata sellest, mis on toimunud, see ebakindlus, kas saab võistelda, kas ei saa võistelda, kas klubid on kinni, kas klubid on lahti – hoolimata sellest on meil täna siin 75 supertublit ja maailmatasemel vormiga sportlast,” sõnas ta.

Võistluse protokoll on leitav siin.