JUUNIORIDE MAAILMAMEISTRIVÕISTLUSED KULTURISMIS JA FITNESSIS TÕID EESTILE MEDALISAJU

  1. – 24. oktoobrini Rumeenias, Cluj-Napocas toimunud juunioride maailmameistrivõistlused kulturismis ja fitnessis tõid Eestile juurde mitu medalit.

Rasmus Klaos võitis junior men’s physique 16 – 20a. vanuseklassis hõbemedali, Tiia Kaare tuli hõbedale junior bodyfitness 21 – 23a. vanuseklassis. Lilija Utenko võitis rahvusvahelistel tiitlivõistlustel Lätit esindades hõbemedali junior bikinifitness -166 16 – 20.a vanuserühmas, Regina Tselik tuli juunior bikinifitness -166 21 – 23.a vanuserühmas pronksmedalile.

Tugevad finaalikohad saavutasid võistlusel ka Elisabeth Atamanski (junior bikinifitness -160 21 – 23a. vanuserühmas 4. koht) ja Marleen Talivätsing (junior bikinifitness – 166 21 – 23. a vanuserühmas 5. koht).

Koondisega sõitis kaasa rahvusvahelise kategooria kohtunik Marek Morozov, sportlasi abistasid kohapeal treenerid Jekaterina Remets-Morozova ja Andrei Kožin.

Viimane suurem rahvusvaheline kulturismi ja fitnessi tiitlivõistlus toimub juba novembri algul Hispaanias, Santa Susanas, kus meeste-, naiste- ja mastersite maailmameistrivõistlustel kulturismis ja fitnessis on Eestit esindamas 13 sportlast.