Lõuna-Eesti kulturismi ja fitnessi karikal domineeris Liis Marian Toomse

Tartus 3. oktoobril peetud 9. Lõuna-Eesti lahtistel karikavõistlustel kulturismis ja fitnessis võttis kaks esikohta Liis Marian Toomse.

Toomse, kes treenib end ise, võitis edasijõudnute bikiinifitnessis üle 169-sentimeetriste naiste seas ja absoluutkategoorias. Kuni 169-sentimeetriste naiste võitja Kady Pärnaku jäi absoluutkategoorias teiseks. Masters’i ehk seenioride kategoorias võitis Laura Johanna Derkun.

Fitmodel’i parim oli Ksenia Gundjajeva, bodyfitnessis Anneli Volkov ja wellness’is Galija Sattarova. Fitnessis võidutses Sofia Zapalova, kes veel eelmisel aastal võitis laste fitnessi Eesti meistri tiitli.

Rannafitnessi võitis Ats Lahi, juunioride rannafitnessi Rasmus Klaos.

Kulturismis oli parim Andrei Abrossimov ja klassikalises kulturismis Siim Veri. Juunioride kulturismi karikas läks Andres Reitsnikule.

Algajate bikiinifitnessi absoluutkategooria võitis Marleen Talivätsing, kes võidutses ka juunioride bikiinifitnessis. Noorte bikiinifitnessi võitis Elisabeth Atamanski. Algajate tavalise bikiinifitnessi võitis Mari-Liis Nõmmiste.

Algajate rannafitnessi võitis Rasmus Tõnisson, klassikalise kulturismi Janek Kikas ja noorte kulturismi Ivan Šarapov.

Võistluse protokoll leitav siin.