Laste fitnessi Eesti meistrivõistlustel hiilgasid Endla Vaheri kasvandikud

Tartus 3. oktoobril peetud laste fitnessi Eesti meistrivõistlustel võtsid kaks esikohta Endla Vaheri õpilased.

Kuni 6-aastastest osales vaid Eliis Räitsak (Fitness Office). Kullatüdruku treenerid on Levo Kirn ja Marianne Allingu.

Kuni 9-aastastest võitis ainuke osaleja Isabella Laanela (Tiim Go Fit), treeneriks Jaana Junson.

Kuni 11-aastaste kuld läks Delia Pavljutšokile (Arigato, treener Endla Vaher). Hõbeda sai eelmise aasta meister Lyneth Hirvela (Tiim Go Fit, treener Jaana Junson) ja pronksi Kirke Rääk (Fitness Office, treenerid Levo Kirn ja Kristel Saar). Neljandaks jäeti Iris Madleen Nõmper (Arigato, treener Endla Vaher).

Kuni 13-aastastest võidutses eelmise aasta tšempion Anastassia Ussova. 2. koht Daria Druntšenkole ja 3. koht Lerika Reinole. Kõik kolm on Kristina Koroljak SK-st, treeneriks Kristina Kuldkepp. Osales veel Piia Karlotta Rand (SHD, treenerid Angela Apsalon ja Kristina Kimber).

Kuni 15-aastaste seas läks esikoht Kadri Eskorile (Arigato, treener Endla Vaher) Triin-Karolin Hatto (Tiim Go Fit, treener Jaana Junson) ees.

„Kõik laste fitnessi võistlejad on kangelased! Niisamuti kõik treenerid ja vanemad! Minu sügav tänu, et aitate fitnessispordi järelkasvu hoida ka rasketel aegadel,” ütles Eesti Kulturismi ja Fitnessi liidu president Ergo Metsla.

Võistluse protokoll leitav siin.