FITNESSI MAAILMAMEISTRIVÕISTLUSED TÕID EESTILE PRONKSI

29. novembrist 1. detsembrini toimusid Slovakkias Bratislavas maailmameistrivõistlused fitnessis. Eesti koondis oli nimetatud võistlusel muljetavaldav – 16 võistlejat.

Eestile tõi pronksmedali bodyfitnessis -163 kauni Liis Org’i poolt, wellness fitnessis jäi 168+ pikkuskategoorias esikolmikust napilt välja Lilian Rannu.
naiste fitnessis -160 võistles Karina Polovnikova, kes jäi seekord viiendaks. Pikkusekategoorias 163+ tegi oma karjääri viimase võistluse Endla Vaher, kes sai 6. koha. Oma esimese MM debüüdi tegi Reene Teder, kes kahjuks eelvoorust edasi ei pääsenud.
Bikinifitnessis -158 võistlesid Regina Krukovskaja ja Irina Belonina, kes seekord eliminatsioonivoorust edasi ei pääsenud.
Bikinifitness -162 kategoorias võistles Jana Poljakova, kes samuti top 10-sse ei pääsenud.
Bikinifitness -166 kategoorias oli võistlejaid neli: Anna Fedorova sai tugevas konkurentsis 7. koha, Maris Raudsepp, Nadežda Martysevich-Tali ja Gerta Reinhold eelvoorust edasi ei pääsenud.
Bikinifitness -169 kategoorias sai Agne Kiviselg tihedas konkurentsis 7. koha, Kady Pärnaku ja Kerli Djomina jäid kahjuks top 10-st välja.
Jana Teder’il ei õnnestunud samuti bikinifitness -172 kategoorias eliminatsioonivoorust edasi murda.


Fitnessi kui spordiala juures on rohkem kui tulemusele, oluline pühendumine fitnessile kui elustiilile ja elamise viisile ning meie tüdrukute pühendumus on imetlusväärne.
Kulturism & fitness on väga subjektiivne spordiala ning võistluste tulemused võivad olla nädala lõikes kardinaalselt erinevad.