KARINA POLOVNIKOVA MAAILMAMEISTER JUUNIORITE FITNESSIS

22. – 24. novembrini toimusid Budapestis Juuniorite Maailmameistrivõistlused kulturismis ja fitnessis. Eestist olid võistlemas 8 sportlast. Laupäeval, 23. novembril oli võistlemas junior bikinifitness kõige noorem vanusekategooria 16 – 20, kus Alina Bolshakova saavutas – 163 cm pikkuskategoorias tugeva 4. ja Christin-Amani Kiivikas pikkuskategoorias 163+ tubli 5. koha. Junior bodyfitness 21 – 23 a kategoorias oli väljas Tiia Kaare, kes saavutas oma esimesel võistlushooajal suurepärase 4. koha, Kristina Helmes pidi seekord leppima 8. kohaga.

Junior bikinifitness 21 – 23 pikkuskategoorias -166 sai Regina Tselik 9. koha, Deisy Liivja kahjuks pikkuskategoorias 166+ esikümnesse ei pääsenud.

Naiste fitnessis oli võistlemas 2 sportlast – Reene Teder kahjuks junior fitness 16 – 20 vanusekategoorias edasi ei pääsenud, kuid Karina Polovnikova oli junior fitness 21 – 23 – 163 cm kategoorias kindel favoriit ning sai kaela kuldmedali ja maailmameistri tiitli.

Koondise vastuvõtt 25.11 Tallinna lennujaamas