JANA TEDER MASTERS BIKINIFITNESSI MAAILMAMEISTER

 

6. – 8. detsembril toimusid Hispaanias, Tarragonas mastersite maailmameistrivõistlused kulturismis ja fitnessis. Mastersite vanuseklassi hulka loetakse võistlejaid alates 35. eluaastast. Eestist oli võistlusel osalemas 6 sportlast. Naiste bodyfitnessi kategoorias oli võistlemas 40 – 44 vanuseklassis Anneli Volkov ja üle 45- aastaste vanuseklassis Esta Pilt. Kahjuks ei saanud kumbki sportlane seekord top 10-sse. Wellness fitnessi kategoorias oli osalejaid samuti 2: Anu Ruutu tuli tublile kaheksandale kohale ning Lilian Rannul õnnestus välja võidelda pronksmedal. iHiH

Bikinifitnessis oli võistlejaid samuti kaks: Laura Johanna Derkunil kahjuks 35 – 39 vanuse- ja 164+ pikkusekategoorias top 10sse pääseda ei õnnestunud. Jana Teder aga võitis bikinifitness 40 – 44 vanuseklassis kuldmedali ja sai maailmameistri tiitli omanikuks.

Lilian Rannu, Ergo Metsla ja Jana Teder
Jana Teder