fbpx

NÄDALAVAHETUSEL PÄRNUS TOIMUNUD SPA&SPORT CUP TÕI KOKKU 40 KULTURISMI- JA FITNESSI VÕISTLEJAT

Laupäeval, 6.04 Pärnus aset leidnud lahtised karikavõistlused algajatele kulturismis ja fitnessis tõi Eesti fitnessi-maastikule uusi tähti.

Naiste bodyfitnessi kategoorias astus üles üks uus võistleja, Anu Halgma Spa&Sport spordiklubist ja sai tubli ülesastumise eest bodyfitnessi esikohakarika.

Rannafitnessi noorte ja juuniorite kategoorias astus üles kaks võistlejat, Valter Vassiljev ja Sten Kaskmann MyFitnessi spordiklubist. Esikohakarikas läks seekord Valter Vassiljevile. Rannafitnessi meeste kategoorias jagati karikad  järgmiselt: Olavo Ojatamm Kimberi klubist III koht, Artur Sedov HC Gym’ist II ja Rait Vahermets Spa&Sport spordiklubist I koht.

Kulturismi noorte ja juuniorite kategoorias tuli lavale üks võistleja, Hugo Kelt HC Gymist, kes sai esikohakarika. Meeste klassikalises kulturismis võistles 4 meest, kolmanda koha sai Rene Ehasalu Arigato spordiklubist, teise koha sai Aivar Meldre Tartu Ülikooli Akadeemilisest spordiklubist ja esikoha sai Mihail Polonski MyFitnessist.

Bikiinifitnessi noorte ja juuniorite kategoorias oli võistlejaid 3: kolmandaks jäi Kristi Markus Impuls klubist, teise koha sai Rebecca Lamberg Arigato spordiklubist ning võitjaks tuli Pärnus võistlejadebüüti teinud Christin-Amani Kiivikas Sparta spordiklubist.

Bikinifitness -164 cm kategoorias oli võistlejaid 9 ning esikolmik jagunes järgmiselt: III koht Nonna Prokopjuk Sparta spordiklubist, II koht Viktoriya Zhuzhina HC Gym’ist ja esikoha sai Olga Savelieva HC Gymist.

Kõige rohkem oli võistlejaid bikinifitness – 169 cm pikkusekategoorias (10 võistlejat) ning kolmandaks jäi Jekaterina Vassiljeva HC Gym’ist, teise koha sai Galina Deinega Tallink Fitnessist ning kategooria võitjaks tuli Kady Pärnaku Impuls spordiklubist. Kady Pärnaku sai ka bikinifitnessi absoluutkategooria võidu.

Bikinifitness +169 kategoorias võistles 7 naist. Esikoha võitles välja Riinu Vassiljev Tartu Ülikooli Akadeemilisest spordiklubist, teise koha sai Liza Mintusova Tallink Fitnessist ning kolmandaks jäi Nele Saar Arigato spordiklubist.

Võistluse protokoll: 20190406_Spa&SportCUP2019_TULEMUS

Spa&Sport Cupil osalenud võistlejaid saab vähem kui kolme nädala pärast näha Salme Kultuurikeskuses, kus 27. aprillil toimuvad Eesti Karikavõistlused kulturismis ja fitnessis.

Anu Halgma
vasakult Sten Kaskman; EKFLi president Ergo Metsla ja Valter Vassiljev
vasakult Artur Sedov; Rait Vahermets; Olavo Ojatamm
Hugo Kelt
vasakult Aivar Meldre: Mihail Polonski: Rene Ehasalu
vasakult Rebecca Lamberg; Christin-Amani Kiivikas; Kristi Markus
vasakult Viktoriya Zhuzhina; Olga Savelieva; Nonna Prokopjuk
vasakult Galina Deinega; Kady Pärnaku; Jekaterina Vassiljeva
vasakult Liza Mintusova; Riinu Vassiljev; Nele Saar