KULTURISMI- JA FITNESSISPORTLASTE ÜLIEDUKAS NÄDALAVAHETUS RIIAS TÕI EESTILE HULGANISTI FINAALIKOHTI

Fitmodell Baltic võistlus viidi läbi ühes pikkuskategoorias. Hõbemedalile tuli Angelika Roos. Kolmas koht läks Julia Korotõtšile ning finaalikohtadele tulid Irina Ivanova (4. koht), Irina Akishina(5. koht). Fitmodell projekt kategoorias tuli Irina Akishina viiendale, Kadri Tammoja neljandale ning Angelika Roos teisele kohale.

Klassikalises kulturismis sai finaalkohad Michael Carret (6. koht) ning Rain Kuusnõmm (5. koht). Bodyfitnessis oli edukaimad Eesti sportlastest Maria Jõela (4. koht) ning Anu Ruutu (5. koht). Rannafitnessis pääses finaali Stanislav Jagutkin, kes võttis viienda koha. Fitnessi kategoorias võidutses Lisanna Laanela. Tema järel võttis hõbeda Angela Absalon.

Puhas töö tehti ka laste fitnessis. Kõige nooremas, 7-8 aastaste seas võitis hõbemedali Lyneth Hirvela ning pronksmedali Heidi Voor-Voort. 9-10-aastaste vanuserühmas läks hõbemedal Anastasija Ussovale, pronks Marleen Ruusmaale ning neljandale kohale tuli Brianna Närep. 11-12 aastaste seas võidutses Eva Lotta Akermann, hõbe läks Elena Fesenkole, pronksi võttis Annika Absalon ning lisaks saavutasid finaalikohad ka Liset Antsmaa (5. koht) ning Margarita Sumarok (6. koht)

Eestlaste jaoks kõige edukamaks osutusid bikiinifitnessi kategooriad. Kõige lühemas, -160cm, said finaalikohad Alina Bužõgina ja Merili Jesaar. Kategooria pronksmedal läks Karina Polovnikovale. Bikiinifitnessi pikkuskategoorias -163cm pääsesid finaalidesse eestlastest Jevgenia Salak ja Janika Aavamägi. Sama pikkuskategooria kuldmedal läks Arida Murule.

Pikkuskategoorias -166cm kuuest finaalikohast 3 läks Eesti sportlastele. Finaali pääses Krista Elmend, kolmas koht Anna Fedorova ning suurepärane esikoht Helena Mangile.

Kuni -169cm pikkuste bikiinifitnessi sportlaste seas võistlesid finaalides Annaliisa Loorits (6 koht), Anneli Vestel (5. koht) ning kategooria pronksmedal läks Liis Marian Toomsele.

Pikkuskategoorias -172cm pääses kuue parima võistleja hulka Betti Nigul (6. koht) ning pronks läks Jaana Filinale. Bikiinifitnessi kõige pikemas pikkuskategoorias läks pronks Lisett Lutsile. Lisaks pääses poolfinaalikohale ka Nele Narjanen (5. koht) ja Merike Kumari (6. koht). Masters kategoorias võistlesid finaalikohtade nimel Tuuli Jõgar (6. koht) ja Julia Smoli (5. koht).