33. EESTI KARIKAVÕISTLUSED KULTURISMIS JA FITNESSIS

29. aprillil toimuvad Salme Kultuurikeskuses Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis. Võisteldakse kulturismis, klassikalises kulturismis, laste fitnessis, bodyfitnessis, naiste kulturismis, rannafitnessis, bikiinifitnessis ja fitmodellis. Laval on lisaks ka mastersid, noored sportlased ja juuniorid.

Üha populaarsemaks kujuneva spordiala, kulturismi ja fitnessi, Eesti karikavõistlustel osaleb 2017. aastal rekordarv sportlaseid. Kokku ligi 140 inimest võistlevad erinevate jõu- ja ilu spordialade Eesti karikavõitja tiitli nimel.

Ajakava:

9.00 – 10.00 Võistlejate registreerimine

13.00 Võistluste algus

– 1. osa: laste fitness; fitness ja fitmodellide poolfinaal

– 2. osa: fitmodell finaalid, kulturism noored, juuniorid, mastersid ja seeniorid; bodyfitness juuniorid, mastersid ja seeniorid; klassikaline kulturism

– 3. osa: bikiinifitness noored, juuniorid, mastersid, seeniorid; rannfitness juuniorid ja seeniorid

Piletid saadaval Piletilevis ning kohapeal.

Sündmuse kajastus foorumist siin