ÜLE 60 EESTI KULTURISMI JA FITNESSI SPORTLASE VÕISTLEB RIIAS, LÄTI LAHTISTEL MEISTRIVÕISTLUSTEL

Pühapäeval, 23. oktoobril toimub Riias Läti Lahtised Meistrivõistlused. Kavas on laste fitness, fitness, fitmodell, wellness fitness, bikiinifitness, bodyfitness, rannafitness, kulturism ja klassikaline kulturism Eesti koondis on esindatud suuremaarvulisemalt kui kunagi varem võistlustulle astub üle 60 Eesti sportlase. Kokku osaleb Riias ligi 200 sportlast 6 riigist (Eesti, Läti, Leedu, Poola, Malta ja Venemaa).

Juba järgmisel nädalal toimuvad Salme Kultuurikeskuses Eesti Karikavõistlused kulturismis ja fitnessis, kus osaleb Eesti kulturismiajaloo rekordarv sportlaseid. Kohal on ka Eesti tipud, kelle jaoks on tegemist kontrollvõistlusega enne Euroopa meistrivõistluseid.

Otsereportaaž ja kiireim info siin