Selgusid Eesti kulturismi ja fitnessi karikavõistluste parimad

Laupäeval lõppes üle-eestiline liikumisele ja tervisele pühendatud nädal Estonian Fitness Week, mis toimus tänavu esmakordselt. Sportliku nädala kulminatsiooniks oli Estonian Fitness EXPO, kus toimusid ka Eesti karikavõistlusted kulturismis ja fitnessis.

 

Tulemused:

 

Artistic FITNESS juunioride ja naiste seas sai esimese koha Anna Bagautdinova Sparta spordiklubist, kelle treeneriks on Regina Tselik.

 

Acrobatic FITNESS juunioride esikolmikus olid Margit Kuuse, Triin-Karolin Hatto ja Kadri Eskor. Acrobatic FITNESS esikolmikus aga Lisanna Laanela, Margit Kuuse, Triin-Karolin Hatto.

 

BODYFITNESS juuniorides võidutsesid Mariann Maria Vaher ja Maribel Vaher, kes mõlemad treenivad Sparta spordiklubis Eleri Reinarti käe all.

 

BODYFITNESS kategoorias olid parimad Olga Novikova, Karmen Kiier ja Helen Vellemaa.

 

BODYFITNESS masters esikolmikus olid Karmen Kiier, Helen Vellemaa ja Marian Punane.

 

FITMODEL kategoorias võidutsesid Ksenia Gundjajeva, Olga Sibanova ja Julija Kogan.

 

Kulturism juunioride kategoorias olid parimad Andry Kõre, Marko Sermat ja Ivan Šarapov.

Classic physique kategoorias võidutsesid Egert Oiov, Margus Kaasik ja Ivan Šarapov.

 

Klassikalises kulturismis olid parimad Siim Sarivaar, Andry Kõre ja Daniel Agu. Kulturismis Andrei Abrossimov ja Margus Kaasik. Kulturism masters kategoorias aga Andrei Abrossimov, Harri Indus ja Janek Pootsmaa.

 

Meeste physique juuniorides paistsid silma Kristian Eensalu ja Urmet Pungar. Meeste physique kategoorias Kristian Eensalu, Urmet Pungar ja Andrus Sabiin.

 

Wellness fitness juunioride kategoorias võitsid Anastasia Nižnik ja Eeva-Lotta Herem. Wellness fitness kategoorias Aleksandra Lutt, Eeva-Lotta Herem ja Anastasia Nižnik. Wellness masters kategoorias Aleksandra Lutt, Anna-Maria Nizovtseva ja Niina Bauer.

 

Bikiinifitness juuniorides kuni 160 cm olid parimad Ksenia Gundjajeva, Kelly-Lizette Lõhmus ja Helen Rohtla. 166 cm+ kategoorias Karoliina Liitmaa, Monika Guskova ja Sandra Tammiste. Bikiinifitness -162 cm kategoorias olid parimad Amonia Maar, Regina Krukovskaja ja Kelly-Lizette Lõhmus. -166 cm kategoorias Regina Tselik, Anastassia Toikka ja Kadri Aigro. -172 cm kategoorias Agne Kiviselg, Elli Valla ja Karoliina Liitmaa. 172 cm+ kategoorias Kertu Moisto, Lyselle Toom ja Tiina Lükk.

 

Bikiinifitness mastersi kategoorias olid parimad Elli Valla, Regina Krukovskaja ja Riinu Vassiljev.

 

FITpairs kategoorias olid parimad Kertu Moisto ja Kristian Eensalu ning Pille Erm ja Urmet Pungar.

 

Bikiinifitnessi absoluutkarika võitis Agne Kiviselg.

Parimad klubid olid Sparta, Tiim Go Fit ja Tartu Kulturismi ja Fitnessi Klubi.

 

Suur osa karikavõistlustel osalenud sportlastest on juba 4. mail teel Hispaaniasse, Santa Susannasse, kus toimuvad Euroopa meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis.

Võistluse protokoll on leitav siin.