EKFL alustas litsentside väljastamist algajaile võistlejaile

Alates 20.08 2020 – 20.09 2020 on võimalik kõigil esmakordsetel võistlejatel taotleda EKFL võistleja litsentsi, mis on vajalik sügishooajal toimuvatel võistlustel võistlemiseks. Vastavalt 5.05 2020 juhatuse otsusele on algaja (esmakordselt võistleva) võistleja litsentsitasu 1/2 EKFL võistleja litsentsi maksumusest ehk 37,50€.

Võistleja litsentsi väljastamise protseduur:

  1. täida litsentsiankeet ja digiallkirjasta, ankeedi leiad siit. Palun lisada faili nimele juurde enda nimi.
  2. saada täidetud ja digiallkirjastatud ankeet spordiklubi koordinaatorile
  3. saanud spordiklubilt kinnituse, tasu läbi e-poe litsentsitasu (registreeru kasutajaks). Litsentsitasu saab maksta krediitkaardiga või arve alusel (valides maksa arvega).

Võistlustele registreerumine toimub alates 2020. aastast läbi e-poe. Oluline kõik väljad täita sh täpne võistluskategooria ja dokumendi number. Võistluste registreerumise teavitusmaili saavad nii EKFLi esindaja kui ka klubi koordinaator. Süsteem ei lase võistlusele registreeruda, kui EKFL võistleja litsents on ostmata (oluline on saada kodulehel membership läbi litsentsi ostmise).

2020. aastaks võistleja litsentsi taotlenud sportlaste nimekiri siin.

Lisaküsimuste korral kirjutada info@kulturism.ee