Registreerimine välisvõistlustele

2020. aastast on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidul muutunud välisvõistlustele registreerumise kord. Kõikidele välisvõistlustele registreerub sportlane läbi kodulehe e-poe. Registreerumisel saavad infomaili ja kinnituse nii Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit, kui ka võistleja spordiklubi koordinaator.

Oluline on kindlasti kõik vajalikud väljad täita ning kui soovitakse võistelda kahes kategoorias (pikkuskategooria + vanusekategooria – juuniorid / masters), palun lisada info juurde.

Võistlustele registreerunud sportlaste nimekirjad on võimalik leida kodulehe menüüst “sündmused” – võistluste kalendrist – konkreetse võistluse alt.

Võistlusele registreerumise eelduseks on 2020. aasta võistleja litsentsi olemasolu ja litsentsi ost läbi kodulehe e-poe, millega saavutati kodulehe membership.

Kommertsvõistluste eest tasumine toimub läbi võistluse korraldaja (see info on olemas igas võistlusjuhendis, mille leiate võistluse korraldaja kodulehelt).

NB! IFBB võistlustele registreerimiseks peavad kõik võistlejad tegema membershipi liitumise ka IFBB lehel, juhend on leitav siin.

NB! Euroopa Meistrivõistluste preliminary form’i saatmistähtaeg liidule on 26. märts – palume enne seda tähtaega teada anda võistlemissoovist Euroopa Meistrivõistlustel kulturismis ja fitnessis samuti e-poe registreerimisvormi vahendusel. Euroopa Meistrivõistluste juhendiga on võimalik tutvuda siin.