fbpx

TATIYANA PUDOVKINA – IFBB ELITE PRO MAAILMAMEISTRIVÕISTLUSTEL FINAALIS

Hispaanias, Tarragonas toimusid nädalavahetusel kõrgetasemelised IFBB ELITE PRO maailmameistrivõistlused. IFBB ELITE PRO on elukutseliste sportlaste liiga, kuhu pääsevad amatööride võistluste parimad. Eesti sportlastest olid Tarragonas esindatud Tatiyana Pudovkina, Helena Mang ja Reet Reimets. Tatiyana Pudovkina pääses naiste bodyfitnessis 13 võistleja hulgas finaali ja võitles välja ajaloolise 5. koha, millega kaasnes auhinnaraha 1000 USD. 24 võistlejaga bikinifitnessi kategoorias oli konkurents kõige suurem. Tavapäraselt äärmiselt kõrge tasemega kategoorias võttis Helena Mang kümnenda koha.

IFBB amatööride ja ELITE PRO liiga kõige käegakatsutavam erinevus on selles, et kõigil ELITE PRO võistlustel on finalistidele rahalised auhinnad (ELITE PRO maailmameistrivõistluste auhinnafond oli 200 000 USD, kategooriate võitjate auhinnad olid 10 000, meeste kulturismis 15 000 eurot).

Tatiyana Pudovkina

 

Helena Mang

 

Reet Reimets

Related Posts