365JP FITNESS CHALLENGES LIIGA

365JP FITNESS CHALLENGES LIIGA 

 

Esimene etapp

 

Aeg ja koht

Võistlused toimuvad 18. Veebruar  2023, Rakveres,  Põhjakeskuse aatriumis, aadressil Haljala tee 4, Tõrremäe, Lääne – Viru maakond

 

Võistluste korraldaja

Võistluste korraldaja on Ott Kiivikas koostöös Silja Koppeliga ning  Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liiduga. Võistluste peakohtunik on rahvusvahelise kategooria kohtunik Argo Ader.

 

Registreerumine

  • Eelregistreerimise viimane päev on 11 veebruar. Eelregistreerimiseks saada meil: ottkiivikas@gmail.com lisa oma täpne ees ja perekonnanimi ning täpne sünniaeg. Lisa ka klubi keda sa esindad ja võistluskategooria, milles soovid võistelda.
  • Osavõtutasu Fitness Challengil osalejatele on igal tavaetapil 35€ (tasutakse kohapeal võistluspäeval sularahas.)
  • Kõikidel sportlastel peab olema kehtiv Eesti Kulturismi ja Fitnessli Liidu litsents. Litsentsi aastatasu on 75€ (see on ühekordne maks ja annab aasta jooksul õiguse osaleda kõikidel EKFL poolt korraldatavatel võistlustel). Info litsentsi taotlemise kohta alaliidu kodulehel: http://www.kulturism.ee/teadmiseks-voistlejale/
  • Eelregistreerimata sportlased võistlusele ei pääse.
  • Võistleja saab ennast registreerida ühte võistluskategooriasse. Eraldi arvestust peetakse vanuseklasside üleselt, st et kui sportlase vanus on näiteks 40 + aastat võistleb ta kõigepealt absoluutarvestuses noorematega ja saab eraldi liigaarvestuses punktid ka vanuserühma järgi. Sama kehtib ka juuniorite kohta.

 

Ajakava, võistluskategooriaid ja muud olulist teavet leiate siit.