Eesti karikavõistlused laste fitnessis

Laupäeval, 23. aprillil toimusid Pärnus Eesti karikavõistlused laste fitnessis. Üle pika aja oli võistlusel rohkelt osalejaid – võistlemas oli 26 last.

Laste fitness 8- 9. aastaste rühmas oli võistlemas 2 osalejat: Sofia Tšutšman Kristina Koroljak spordiklubist tuli esimesele kohale ja Eliis Räitsak Fitness Office spordiklubist II kohale. Võitja treenerit Kristina Kuldkepp’i autasustati ka treeneri medaliga.

Laste fitnessi 11. aastaste laste kategoorias oli võistlejaid kolm ja karikad jagunesid järgnevalt: esikoht läks Vibeke Pärl Tõnissonile Vaher Fitness spordiklubist (treenerid Endla ja Lembi Vaher), Marta Maria Kesa Fitness Office spordiklubist sai teise koha ning kolmanda koha karikas läks Beatrice Reinole Kristina Koroljak spordiklubist.

Laste fitness 12 vanusegrupp tõi lavale 4 võistlejat: kategooria võitjaks tuli Iris Madleen Nõmper Vaher Fitnessist (treenerid Endla ja Lembi Vaher), II koha saavutas Delia Pavljutšok samuti Vaher Fitnessist, kolmandaks tuli Leila Allahverdijeva  ning neljandaks Emilia Ungefug Kristina Koroljak spordiklubist.

Kõige enam oli võistlejaid laste fitnessi 13. aastaste laste kategoorias – koguni 7 noort sportlast. Tugevas konkurentsis tuli võitjaks Kirke Rääk Fitness Office spordiklubist (treenerid Levo Kirn ja Kristel Saar), II koha sai Eva Mihhalap Kristina Koroljak spordiklubist, III koht läks Debby-Keira Sepp’ale Tiim Go Fit spordiklubist, IV koht Sille Kägo Tiim Go Fit, V koht Ksenia Astafjeva, VI koht Elise-Marie Lepp ja VII koht Karina Potapova, kõik Kristina Koroljak spordiklubist.

Laste fitnessi 14. aastaste kategoorias tuli võitjaks Piia Karlotta Rand Tiim Go Fit spordiklubist (treener Jaana Junson), II koha sai samast spordiklubist Emily Kruus, Milena Artjushina  tuli kolmandale kohale ning Katarina Kuzmina neljandale kohale, mõlemad Kristina Koroljak spordiklubist. Jaana Junsonit autasustati ka treeneri medaliga.

Laste fitnessi vanimas (15. aastaste laste kategoorias) oli võistlejaid kuus: Anastassia Ussova Kristina Koroljak spordiklubist (treener Kristina Kuldkepp) võttis siin kategoorias võidu, II kohale tuli Tatjana Dudašova Kristina koroljak spordiklubist, III koha sai Marleen Ruusmaa Tiim Go Fitist, Lerika Reino tuli IV kohale ja Karina Jelinskaja V kohale (mõlemad Kristina Koroljak spordiklubist) ning VI kohale Maria Hendrikson Vaher Fitnessist.Võitja treenerit autasustati ka treeneri medaliga.

Võistluse protokoll on leitav siin.