SUUR FITNESSI JA KULTURISMI PÜHAPÄEV 10. oktoobril

10. oktoobril toimub Salme kultuurikeskuses SUUR FITNESSI JA KULTURISMI PÜHAPÄEV. Võistluspäeva hommikupoolikul toimuvad Eesti meistrivõistlused laste fitnessis ja pealelõunal Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis.

Sparta spordiklubi on EKFL juhatusele teada andnud, et seoses valitseva olukorraga Eestis jääb 25. septembril toimuva pidanud Valio Profeel Cup võistlus käesoleval aastal ära.

Samuti on otsustanud Tartu Kulturismi ja Fitnessi Klubi  ära jätta Lõuna-Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis.

Seoses sellega, et algajate võistluseid sügisel eraldi ei toimu, korraldab Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit 10. oktoobril Fitnessi ja Kulturismi Pühapäeva raames ka eraldi algajatele suunatud võistluse. Täpsem info, ajakava ja registreerumine tuleb kodulehele hiljemalt 3. septembriks.

 

Alates 27.08 – 20.09 2021 väljastame võistleja litsentse algajatele (esimest korda võistlevatele sportlastele).

Kuidas taotleda võistleja litsentsi?

1) Täida litsentsi taotlusvorm . Vormi täitmiseks on teil vaja programmi Acrobat Readerit, mille saate SIIT. Pikemat õpetust saate vaadata SIIT. Salvesta taotlusvorm enda nimega! NB! Litsentsi alguse kuupäevaks kirjuta täitmise kuupäev!
2)  Saada täidetud ankeet enda ja treeneri poolt digiallkirjastatuna koordinaatorile 

3) Tasu läbi e-poe EKFL sportlase aasta litsents.

 

Litsents kehtib üks aasta alates väljastamise kuupäevast ning annab õiguse võistelda kalendriaasta lõpuni. Litsentsi maksumuseks on kehtiva EKFL kodukorra alusel 75€

 

Laste litsentsitasu on 25€ ja litsentsitasu palume kanda Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu arveldusarvele EE392200221061904652, selgitusse lapse ees- ja perekonnanimi.

Litsentsitaotluse esitab sportlane klubile, klubi kinnitab ja saadab edasi EKFLi peasekretärile.