TIIA KAARE JUUNIORIDE BODYFITNESSI EUROOPA MEISTER

Hispaanias, Santa Susanas toimuvad 15. – 21. 09 Euroopa meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis, kuhu sõitsid võistlema ka kolm eestlast. Eile, 18. septembril oli võistlemas men’s physique – 176 ja juunioride vanuseklassis RASMUS KLAOS, kes sai finaalikohad: meeste kategoorias tubli 6. ja juunioride vanuseklassis 5. koha.

Täna, 19. septembril oli võistlustules TIIA KAARE, kes saavutas bodyfitnessi juunioride vanuseklassis 1. koha ja võttis sellega juunioride Euroopa meistri tiitli. Tiia sõnul tundis ta end tänasel võistlusel kindlalt: „Olen teinud võiduks kõik, mis võimalik. Praegu korraks tagasi vaadates ei usuks isegi enam kõike, mida olen suutnud, kuid tean, et ainult nii saabki parimaks. Konkurendid olid head, aga mina olin nendest samm eespool“. Tiial on ees 4 suurt võistlust sel hooajal: Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis (10. oktoobril Pärnus); juunioride maailmameistrivõistlused (23. – 26.10 Rumeenias); maailmameistrivõistlused kulturismis ja fitnessis (5. – 9.11 Hispaanias) ja Arnold Classic (11.- 13.12 Hispaanias). Tiia sõnul olid Euroopa meistrivõistlused esimene planeeritud eesmärk, mis täitus ning edasi on pisut kindlam tunne minna – see võistlushooaeg on Tiia elus alles teine.

Eesti koondise kolmas võistleja, REGINA TSELIK, on bikinifitnessi pikkusekategoorias ja juunioride vanuseklassis võistlemas homme, 20. septembril.

Tiia Kaare, värske Euroopa meister juunioride bodyfitnessis