2019. aasta Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu peakohtunik

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu juhatus kinnitas 5. septembril toimunud juhatuse koosolekul kohtunike komisjoni poolt väljapakutud peakohtuniku kandidaadi Ivar Mikk’u 2019. aasta Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu peakohtunikuks. Kohtunike komisjoni esimehe Ramil Lipp’i sõnul iseloomustab Ivar Mikk’u kiire õppimisvõime, ausus ja õiglus kohtunikutöös ning initsiatiivikus.

Rahvusvahelise taseme kohtunik Ivar Mikk on lõpetanud Tallinna Ülikooli kehakultuuri erialal. Ta on tulnud Eesti meistriks rannafitnessi juuniorite kategoorias ning ühtlasi treenib teisi võistlussportlasi. Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit on Ivarit varasemalt tunnustanud aasta kohtuniku ja aasta juuniori tiitliga. Ivar omab ka EOK kulturismi ja fitnessitreeneri V taseme kutsetunnistust.

Related Posts