EESTI NAISED NÄITASID IFBB MASTERSITE MAAILMAMEISTRIVÕISTLUSTEL KÕRGET TASET

vasakult Anneli Volkov; Jana Teder; Tuuli Jürgens; Õnnela Raudsepp; Esta Pilt

7. – 9. detsembrini toimusid Hispaanias, Tarragonas kulturismi ja fitnessi mastersite maailmameistrivõistlused, kus olid edukad ka Eesti fitnessivõistlejad. Medalite skoor sai avatud eile, 8. detsembril, kui Esta Pilt tuli naiste bodyfitnessis kategoorias 45+ maailmameistriks.

Esta Pilt

Eile oleks pidanud olema võistlustules ka Õnnela Raudsepp, kuid kuna wellness fitnessis maailmameistri tiitlit välja ei antud, otsustas Õnnela võistelda täna 45 + bikinifitnessi kategoorias ning tuli tublile neljandale kohale.

Õnnela Raudsepp

Koondise teine medal, hõbedane, sai võidetud bikinifitnessi kategoorias 40 – 44 Jana Teder’i poolt, Tuuli Jürgens saavutas bikinifitnessi 35 – 39 pikkusekategoorias +163 neljanda koha. Suurepärane tulemus ja kaunis punkt hooajale, õnnitleme kõiki võistlejaid!

Jana Teder
Tuuli Jürgens