IFBB WORLD MASTER CHAMPIONSHIP

Eelseisval nädalavahetusel leiavad Hispaanias, Tarragonas aset Mastersite maailmameistrivõistlused kulturismis ja fitnessis (7. – 10. detsembril), kus on võistlustules ka meie masters fitnessistide paremik. Eesti koondisesse kuuluvad Õnnela Raudsepp ( Masters Wellness Fitness + 35), Esta Pilt (Masters Bodyfitness 45 ja üle), Jana Teder (Masters Bikini Fitness 40 – 45), Anneli Volkov (Masters Bodyfitness 35- 39) ja Tuuli Jürgens (Masters Bikini Fitness 35 – 39). Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu delegaadina on kaasas Eleri Reinart. Õnnela, Esta ja Anneli on võistlemas laupäeval, Tuuli ja Jana pühapäeval. Soovime sportlastele edu ja hoiame pöialt!

Tuuli Jürgens (vasakul), Jana Teder (keskel)
Õnnela Raudsepp (keskel)
Anneli Volkov (vasakul)
Esta Pilt (keskel)