Selgusid Eesti meistrid laste fitnessis

6.oktoobril toimusid Kalevi spordihallis Eesti meistrivõistlused laste fitnessis. Osalemas oli kokku 40 noort sportlast, kes esindasid viite erinevat klubi. Võistluskategooriaid oli kokku kaheksa, mis on jaotatud vanuseklasside järgi.

Kõige nooremas, vanuseklassis kuni 8-aastased lapsed tuli võitjaks Keiri Roop, teise koha sai Nora Zilinski ning talle järgnes Kirgit Lääts. Kuni 9-aastaste laste kategoorias sai esikoha Eva Maksimjuk, talle järgnes Kärt Eskor ning kolmandale kohale tuli Lenna-Loreta Lohu. Kuni 10-aastaste laste seas tuli võitjaks Eliis Räitsak, teise koha sai Ella-Brit Väät ning talle järgnes Melissa Metting. Kuni 11-aastaste laste seas tuli kuldmedalile Sofia Tšutšman, hõbemedal läks Olivia-Lisell Linnasele ning pronksmedali teenis Yelyzaveta Kropyvko. Kuni 12-aastaste laste kategoorias sai esikoha Victoria Zintšenko, talle järgnes Grete Li Reiman ja kolmandale kohale tuli Jessika Oleinikova. Kuni 13-aastaste laste vanuseklassi tuli võitjaks Vibeke-Pärl Tõnisson, teise koha sai Angelina Pokrovski ning kolmandale kohale tuli Karin Rõuk.

Kuni 14-aastaste laste võistluskategooria esikolmiku moodustasid Leila Allahverdijeva, Iris-Madleen Nõmper ja Delia Pavljutšok. Kõige vanemate, kuni 15-aastaste laste seas sai kuldmedali Kirke Rääk, hõbemedali Eva Mihhalap ja pronksmedal läks Valeria Sokolovale. Kirke Räägi jaoks oli see kolmas Eesti meistri tiitel laste fitnessis, millega ta lõpetas enda karjääri selles kategoorias ning jätkab tuleval aastal juba juunioride klassis. Klubide arvestuses sai esikoha Fitness Office, teisele kohale tuli Vaher Fitness ning neile järgnes Kristina Koroljak Spordiklubi.

Sügisene fitnessihooaeg on alanud ning 56. Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis toimuvad juba 16. novembril Rakvere spordihallis algusega kell 13:00.

Võistluste protokolliga saab tutvuda siin.