fbpx

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu koondise kandidaatide nimekiri

Seoses Vabariigi Valitsuse poolt kehtestatud uute piirangutega ei ole Tallinnas ja Harjumaal sportimine sisetingimustes lubatud. Nimetatud piirang ei laiene spordialaliidu täiskasvanute ja noorte koondiste liikmetele ja koondise kandidaatidele.

Koondise liikmekandidaatideks loetakse kõiki 2020. aasta kehtiva (tasutud) litsentsiga sportlasi.

Spordiklubid, kus sportlastele treeningute jätkamine võimaldatakse, on järgmised: HC Gym Linnamäe, Impuls, Golden Club, Sparta spordiklubi, Tallink Fitness, Arigato spordiklubi.  Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu koondise kandidaatide nimekiri on leitav SIIN.

Palume e-maili aadressil info@kulturism.ee teada anda, millises eespool spordiklubis piirangute perioodil treenite, et saaksime nimekirjas kajastada korrektse info.